Sparta zorgt in Heerenveen voor slaapverwekkende competitiestart, maar neemt punt mee naar Rotterdam

Sparta zorgt in Heerenveen voor slaapverwekkende competitiestart, maar neemt punt mee naar Rotterdam; In de eerste helft van de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd van dit seizoen in Nederland, toen ADO-coach Dirk Kuyt al met Heracles Almelo met 4-0 achter stond, waren ze geïntrigeerd.

Sparta zorgt in Heerenveen voor slaapverwekkende competitiestart, maar neemt punt mee naar Rotterdam

De Eredivisie begon dit seizoen stroef. Kees van Wonderen’s SC Heerenveen had moeite om te produceren, ondanks dat Sparta een bekende thuisploeg is.

Coach Maurice Steijn stelde voor Sparta vier competitiedebutanten op het veld: doelman Nick Olij, verdediger Mike Eerdhuijzen (ter vervanging van de geblesseerde aanvoerder Adil Auassar), en aanvallers Jason Lokilo en Tobias Lauridsen.

Jonathan de Guzman keerde sinds 2010 voor het eerst terug in de Eredivisie. Mats Kohlert, een verdediger van Heerenveen, kwam in de eerste helft het dichtst bij een doelpunt, maar Sparta presteerde schitterend en was op bepaalde momenten nog beter. Olij stopte met het afvuren van zijn vuurwapen.

Olij, de oud-ploeggenoot van zijn oude NAC-collega Sydney van Hooijdonk, verijdelde na een uur spelen de grootste kans van de wedstrijd. Het resultaat in Heerenveen was uiteraard leuker voor de Rotterdammers dan voor de Spartaploeg, ondanks het feit dat de Spartaploeg weinig kansen kreeg.

Sparta heeft momenteel een indrukwekkende voorsprong in het openingsgedeelte van de Eredivisie, ondanks het feit dat het in het eerste anderhalf uur weinig scoringskansen kreeg. Het doelpunt van Vitto van Crooij in de laatste seconde bezorgde zijn ploeg bijna de overwinning in de wedstrijd.

Het 0-0 gelijkspel van Sparta in Heerenveen is niet goed voor de Eredivisie,

maar de Grieken zullen blij zijn met het verdiende punt. Steijn is beter aan het seizoen begonnen dan Van Wonderen, die tot nu toe alle vijf zijn competitieduels heeft verloren.

Afellay vindt dat deze PSV veel potentie heeft. “Het is geweldig om een ​​vroege wedstrijd te kunnen winnen”, besloot hij. In het verleden was de situatie anders. We zijn zeker iets moois aan het maken. Dit is het resultaat van het ervaren van hoogte- en dieptepunten in het leven. Ik wil bijdragen aan het succes van de ploeg. goals en assists Er is een enorme inspanning voor nodig.