Alleen Neuer stuntelt bij wervelende start van Bayern München

Alleen Neuer stuntelt bij wervelende start van Bayern München; Bayern München is opmerkelijk met een sterke start van het nieuwe jaar. Vrijdag bij de rust leidde de verdedigende Duitse kampioen Eintracht Frankfurt met 5-0. In de tweede ronde versloegen ze de Europa League-kampioenen met 1-6. Omdat Manuel Neuer de bal verkeerd behandelde en hem uit het strafschopgebied liet ontsnappen, slikten we een doelpunt tegen.

Alleen Neuer stuntelt bij wervelende start van Bayern München
Alleen Neuer stuntelt bij wervelende start van Bayern München

Toen Sadio Mané zijn Bundesliga-debuut maakte, begonnen Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch, Joshua Zirkzee en Noussair Mazraoui allemaal op de bank voor Bayern.

Recente PSV-transfer Mario Gotze begon voor Eintracht aan het begin van de wedstrijd. Hoewel Eintracht de afgelopen seizoenen geen gemakkelijke tegenstander was voor Bayern, sprongen de Beieren in de eerste helft van een spannende wedstrijd naar een 2-0-voorsprong.

Joshua Kimmich scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd met een goed geplaatste vrije trap. Hij gebaarde met zijn hand alsof hij op grote afstand verder wilde gaan.

Toch probeerde ik een laag schot in de rechterhoek. Kevin Trapp, de doelman, kon zijn kant niet assisteren. Benjamin Pavard scoorde in de linkerhoek van het doel nadat Eintracht de bal uit het strafschopgebied niet wegwerkte.

In de eerste helft miste Jesper Lindstrom een ​​open doel, terwijl Trapp een poging van Jamal Musiala redde door deze tegen de lat af te buigen.

Mané kon de 0-3-achterstand uiteindelijk nog opvangen.

De zomeraanwinst scoorde na de voorzet van Gnabry. Een doelpunt van Musial van dichtbij bracht de stand op 0-4 na een snelle tegenaanval van Mané en Müller. Gnabry verergerde Trapp’s vernedering met een lob over zijn hoofd vlak voor de rust.

Alleen Neuer stuntelt bij wervelende start van Bayern München
Alleen Neuer stuntelt bij wervelende start van Bayern München

Bayern had toen al Gravenberch overgenomen. De middenvelder die werd ingezet als vervanger van Marcel Sabitzer speelde in zijn plaats. De Ligt en Mazraoui werden tien minuten voor het einde van de wedstrijd gewisseld voor respectievelijk Pavard en Lucas Hernández.

De daaropvolgende inval van Bayern resulteerde in een eindstand van 1-6. De inzet werd bekroond met een assist van Leroy Sané op het tweede doelpunt van Musiala, waarop hij assisteerde.