Koen Verweij bedriegt Jutta Leerdam, tongzoent meisje in Haarlemse club

Koen Verweij bedriegt Jutta Leerdam, tongzoent meisje in Haarlemse club; Op het eerste gezicht lijkt hij er geen probleem mee te hebben. Het is duidelijk dat Koen Verweij een intiem moment bezig is met een vrouw midden in de club. En Jutta Leerdam is die vrouw zeker niet. Bij ondervraging erkent een jongedame, Jessica genaamd, dat zij de persoon in kwestie is.

Koen Verweij bedriegt Jutta Leerdam, tongzoent meisje in Haarlemse club
Koen Verweij bedriegt Jutta Leerdam, tongzoent meisje in Haarlemse club

Het personeel van de club heeft het ook gemerkt. De Nederlandse sapkoningin Yvonne Coldeweijer plaatste de beelden. Volgens haar roddelzender was een kus niet voldoende. Koen zou het meisje naar een rustig deel van de club hebben gesleept nadat hij haar per ongeluk tegen het lijf liep. Hoe denk je dat Jutta Leerdam hierop zou reageren?

De relatie tussen Jutta Leerdam en Koen Verweij komt hem mysterieus over. Het is niet de eerste keer dat de schaatser deze manoeuvre uitvoert. Volgens Life of Yvonne was er dit jaar een ebola-epidemie tijdens de Olympische Spelen.

Koen Verweij is er meerdere keren van beschuldigd haar te hebben bedrogen. Om Jutta Leerdam niet te storen terwijl ze nog op het ijs lag, werd dit geheim gehouden. Koen Verweij blijft dus verantwoordelijk voor de lening.

Jutta Leerdam geniet van zon, zee en strand op Ibiza. Het is duidelijk dat ze het naar haar zin heeft met haar zus en een paar andere vrienden op het feesteiland. Ze zendt video’s uit van zichzelf terwijl ze uit eten gaat en luieren bij het zwembad. Op het Instagram-verhaal van haar zus straalt ze meer dan ooit van het prachtige weer op de Spaanse badplaats!

Dit weekend is er nieuwe informatie over de schaatser van Yvonne Coldeweijer’s ‘Spies’. Yvonne Coldeweijer meldt in een Instagram-bericht: “Hij bracht de hele avond door met Jessica, een vrouw uit Urk, in club XO in Haarlem. Een groot aantal clubbezoekers hebben ze ook lang gekust.

Wanneer Jessica naar de affaire informeert, onthult Yvonne in het volgende verhaal dat Koen haar heeft bedrogen. Yvonne voegt eraan toe dat dit is bevestigd door de barmannen van Club XO.

Coldeweijer beweerde geruchten te hebben gehoord over het scheve schaatsen van Verweij op de Olympische Winterspelen van Pyeongchang in 2022. Volgens haar verdient “Nederlands meest gruwelijke cheater” een “gouden medaille” voor de voormalig wereldkampioen in alle evenementen. Jutta Leerdam moest tijdens de Olympische Winterspelen blijven schaatsen, dus liet ze de vloeistof verdampen en bracht deze niet aan.

In 2020 richtte zij samen met Koen Verweij Team Worldstream op.

Toen ze in april aankondigde dat ze zich bij Team Jumbo-Visma zou voegen, was duidelijk dat ze niet tevreden was met haar huidige status.

Hoe lang hebben de twee skaters gespannen relaties gehad? Wat de situatie ook is, het nieuwe team van Jutta heeft haar in een gunstige positie gebracht. Onlangs heeft ze een foto van zichzelf geüpload die haar eerste circuits in haar nieuwe racepak doet. Je ziet er fantastisch uit met dat kleurenschema!

Koen Verweij bedriegt Jutta Leerdam, tongzoent meisje in Haarlemse club
Koen Verweij bedriegt Jutta Leerdam, tongzoent meisje in Haarlemse club

Wanneer Jessica naar de affaire informeert, onthult Yvonne in het volgende verhaal dat Koen haar heeft bedrogen. Yvonne kon dit ook bevestigen bij het barpersoneel van Club XO.

Volgens wat ik kan vaststellen, is het incident ook gedocumenteerd. Coldeweijer publiceert beelden op Instagram Stories waaruit blijkt dat Koen ongetwijfeld met een vrouw omgaat. Zal Koen zijn ontrouw aan Jutta blijven verbergen na het zien van deze foto’s?